Choinka z błyszczącej wstążeczki - tutorial?

9 lata 4 miesiąc temu #751 przez mPuQ
@Dorkass:
Sprawdziłem w SketchUp Make, File -> Export -> Graphic 2D -> PDF, pod przyciskiem Cancel jest przycisk opcji eksportu i tam można ustawić takie detale jak grubość linii, obszar eksportu. Moja wersja programu to 15.3.331 64-bit

mPuQ
Załączniki:
Za tę wiadomość podziękował(a): Dorkass

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

9 lata 4 miesiąc temu #752 przez Dorkass
Hmm, to ja mam wersję 6.0.01539, bo późniejsze darmowe były tylko po angielsku, a u Ciebie widzę polskie menu. To nie wiem, czy masz płatną czy o czymś nie wiem?
W każdym razie w tej mojej nie ma eksportu do PDF. Muszę zainstalować nowszą wersję albo jednak spróbować Blendera.

9 lata 4 miesiąc temu #754 przez mPuQ
Replied by mPuQ on topic SketchUp Pro 2015 PL
Program jest do pobrania w wersji PL ze strony SketchUp.com.pl , to jest wersja PRO ograniczona czasowo (30 dni). Poza tym na stronie znajduje się dział dodatków (całkiem sporo darmowych), wtyczek, renderów, gotowych ustawień, podręczników.

Dział Download
SketchUp Pro 2015 PL (32bit)
SketchUp Pro 2015 PL (64bit)

mPuQ
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #755 przez Dorkass
Ano właśnie, to się wyjaśniło. Kupować nie będę, a co mi po trialu? Programu używam sporadycznie, zainstalowałam tylko dlatego, że była darmowa wersja i po polsku. Raz na jakiś czas się przydaje.

9 lata 4 miesiąc temu #756 przez mPuQ
To w SketchUp 6 PL zrobił bym taki patent, ze strony BullZip PDF Printer pobrał wirtualną drukarkę pdf, odznaczając opcje ze zrzutu poniżej bo są zbędne!

Teraz w SketchUp 6 (mam wersję 6.4.112 PL) mamy w menu Plik -> Drukuj Ctrl+P dodatkową drukarkę która tworzy pliki PDF które możemy importować do Inka! :)

Bezpośredni link do programu BullZip PDF Printer

mPuQ
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu #757 przez Dorkass
To muszę wypróbować, dziękuję :)

Czas generowania strony: 0.126 s.