- Start
- Forum
- Forum inkscape-tutorial
- Potrzebuję pomocy
- LOGO - jak zmniejszyć plik SVG - szybkie i wyraźne logo na stronie wordpress
- Forum
- Potrzebuję pomocy
LOGO - jak zmniejszyć plik SVG - szybkie i wyraźne logo na stronie wordpress
- Renegat
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
6 lata 1 miesiąc temu #1985
przez Renegat
Replied by Renegat on topic LOGO - jak zmniejszyć plik SVG - szybkie i wyraźne logo na stronie wordpress
Dziękuję jeszcze raz. Pozdrawiam Teraz można tworzyć
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Feliks
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
3 lata 10 miesiąc temu #2405
przez Feliks
Replied by Feliks on topic LOGO - jak zmniejszyć plik SVG - szybkie i wyraźne logo na stronie wordpress
Cześć,
Niedawno założyłem swoją pierwszą stronę, z pomocą tutoriali oraz informacji z portali jak ten przygotowałem też logo. Czytając powyższy tekst udało mi się także wgrać je na wordpress w formacie SVG bo przy JPG wychodziła brzydka pixelioza.
I tu pojawił się problem, może nie do końca związany z samym inkscape, ale z formatem? Chodzi o to, że wchodząc w stronę z poziomu przeglądarki na komputerze logo prezentuje się ładnie (technicznie), przy powiększaniu strony nie robią się pixele, wszystko jest ok. Niestety wchodząc w stronę z poziomu telefonu, w miejscu logo pojawia się jakaś nieznana mi ikonka. Jakby telefon nie rozpoznawał tego typu pliku?
Chodzi o stronę www.tataimapa.pl za wszelkie sugestie i pomoc będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam,
Feliks
Niedawno założyłem swoją pierwszą stronę, z pomocą tutoriali oraz informacji z portali jak ten przygotowałem też logo. Czytając powyższy tekst udało mi się także wgrać je na wordpress w formacie SVG bo przy JPG wychodziła brzydka pixelioza.
I tu pojawił się problem, może nie do końca związany z samym inkscape, ale z formatem? Chodzi o to, że wchodząc w stronę z poziomu przeglądarki na komputerze logo prezentuje się ładnie (technicznie), przy powiększaniu strony nie robią się pixele, wszystko jest ok. Niestety wchodząc w stronę z poziomu telefonu, w miejscu logo pojawia się jakaś nieznana mi ikonka. Jakby telefon nie rozpoznawał tego typu pliku?
Chodzi o stronę www.tataimapa.pl za wszelkie sugestie i pomoc będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam,
Feliks
- Owca
- Wylogowany
- Administrator
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 16
3 lata 10 miesiąc temu #2406
przez Owca
Replied by Owca on topic LOGO - jak zmniejszyć plik SVG - szybkie i wyraźne logo na stronie wordpress
Cześć
Nie widzę problemu, po otworzeniu strony na telefonie.
ps. mam nadzieję, że nie jest to próba pozycjonowania się przez fikcyjny problem
Nie widzę problemu, po otworzeniu strony na telefonie.
ps. mam nadzieję, że nie jest to próba pozycjonowania się przez fikcyjny problem
- Feliks
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
3 lata 10 miesiąc temu #2407
przez Feliks
Replied by Feliks on topic LOGO - jak zmniejszyć plik SVG - szybkie i wyraźne logo na stronie wordpress
Faktycznie, dziś rano wszedłem i jest ok zarówno na telefonie jak i tablecie, przepraszam za zamieszanie:( na początku pokazywało się jakby logo formatu SVG, widocznie później musiało się coś zaktualizować.
Co do pozycjonowania, z założenia ma to być strona rodzinna, raczej do użytku wewnętrznego, przygotowana jak najniższym kosztem oraz bez reklam, więc nie zależy mi na odsłonach.
Pozdrawiam,
Feliks
Co do pozycjonowania, z założenia ma to być strona rodzinna, raczej do użytku wewnętrznego, przygotowana jak najniższym kosztem oraz bez reklam, więc nie zależy mi na odsłonach.
Pozdrawiam,
Feliks
- Owca
- Wylogowany
- Administrator
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 16
3 lata 10 miesiąc temu #2409
przez Owca
Replied by Owca on topic LOGO - jak zmniejszyć plik SVG - szybkie i wyraźne logo na stronie wordpress
Grunt że działa. Może to być kwestia długości nazwy pliku z logiem albo ustawień pamięci podręcznej wordpressa / serwera.
Niech strona się rozwija i powodzenia !
Niech strona się rozwija i powodzenia !
- Forum
- Potrzebuję pomocy
Czas generowania strony: 0.230 s.