- Start
- Forum
- Forum inkscape-tutorial
- Potrzebuję pomocy
- inkscape różnie eksportuje do PNG ten sam obiekt
inkscape różnie eksportuje do PNG ten sam obiekt
- grinders
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
8 lata 10 miesiąc temu #1054
przez grinders
Replied by grinders on topic inkscape różnie eksportuje do PNG ten sam obiekt
Tak. Miałem najnowszą wersję (niby), bo miałem też wcześniejszą wersję na komputerze. Ostatecznie wkurzyłem się, wywaliłem obie, jeszcze raz pobrałem najnowszą wersję i przynajmniej przy skalowaniu desenia problem zniknął. Muszę jeszcze odsapnąć i uspokoić się, bo ciśnienie mi podskakuje ostatnio przez tego inkscapea. Był dosyć niestabilny. I widzę, że wciąż mam problem z dodatkowymi czcionkami - niby wykrywa, ale za chwilę już ich nie chce przetwarzać. Tak czy siak. Pomogłaś, ponieważ podpowiedziałaś, że problem u Ciebie nie występuje - a to znaczy, że to mi zrobił się gdzieś śmietnik.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- grinders
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
8 lata 10 miesiąc temu #1055
przez grinders
Replied by grinders on topic inkscape różnie eksportuje do PNG ten sam obiekt
Nie wiem o co chodzi, ale u mnie jest tak: Jak zainstaluję najnowszą wersję 0.91, to programowi brakuje kilku bibliotek i nie chce otworzyć pliku, kiedy klikam na niego. Muszę otworzyć program i tam wybrać pozycję "Otwórz". Kiedy zainstaluję dodatkowo starszą wersję, wszystko działa jak należy, po kliknięciu na plik otwiera go, ale są problemy z tymi wzorkami. Muszę odpocząć od komputera i zaparzyć sobie herbatkę uspokajającą.
- Dorkass
- Wylogowany
- Platinum Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 36
8 lata 10 miesiąc temu #1056
przez Dorkass
Replied by Dorkass on topic inkscape różnie eksportuje do PNG ten sam obiekt
Ja mam 3 wersje, dwie zainstalowane i jedną portable Ale sprawdzałam na tej najnowszej, która jest zainstalowana.
Czas generowania strony: 0.116 s.