inkscape różnie eksportuje do PNG ten sam obiekt

8 lata 10 miesiąc temu #1054 przez grinders
Tak. Miałem najnowszą wersję (niby), bo miałem też wcześniejszą wersję na komputerze. Ostatecznie wkurzyłem się, wywaliłem obie, jeszcze raz pobrałem najnowszą wersję i przynajmniej przy skalowaniu desenia problem zniknął. Muszę jeszcze odsapnąć i uspokoić się, bo ciśnienie mi podskakuje ostatnio przez tego inkscapea. Był dosyć niestabilny. I widzę, że wciąż mam problem z dodatkowymi czcionkami - niby wykrywa, ale za chwilę już ich nie chce przetwarzać. Tak czy siak. Pomogłaś, ponieważ podpowiedziałaś, że problem u Ciebie nie występuje - a to znaczy, że to mi zrobił się gdzieś śmietnik.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

8 lata 10 miesiąc temu #1055 przez grinders
Nie wiem o co chodzi, ale u mnie jest tak: Jak zainstaluję najnowszą wersję 0.91, to programowi brakuje kilku bibliotek i nie chce otworzyć pliku, kiedy klikam na niego. Muszę otworzyć program i tam wybrać pozycję "Otwórz". Kiedy zainstaluję dodatkowo starszą wersję, wszystko działa jak należy, po kliknięciu na plik otwiera go, ale są problemy z tymi wzorkami. Muszę odpocząć od komputera i zaparzyć sobie herbatkę uspokajającą.

8 lata 10 miesiąc temu #1056 przez Dorkass
Ja mam 3 wersje, dwie zainstalowane i jedną portable :P Ale sprawdzałam na tej najnowszej, która jest zainstalowana.

Czas generowania strony: 0.116 s.