- Start
- Forum
- Forum inkscape-tutorial
- Potrzebuję pomocy
- Problem z importem SVG 300 DPI do dokumentu A3 w Inkscape i błędnym eksportem do
- Forum
- Potrzebuję pomocy
- Problem z importem SVG 300 DPI do dokumentu A3 w Inkscape i błędnym eksportem do
Problem z importem SVG 300 DPI do dokumentu A3 w Inkscape i błędnym eksportem do
- Mr Green Man
- Autor
- Wylogowany
- New Member
-
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
5 dni 16 godzin temu #3285
przez Mr Green Man
Problem z importem SVG 300 DPI do dokumentu A3 w Inkscape i błędnym eksportem do was created by Mr Green Man
Cześć,mam problem z obsługą plików SVG generowanych z zewnętrznego narzędzia, które eksportuje grafikę w formacie odpowiadającym A3 (297 mm × 420 mm), ale przeliczonym na 300 DPI — czyli rozmiar wynikowy pliku SVG to 3510 × 4950 px.W Inkscape mam przygotowany dokument o formacie A3 (297 mm × 420 mm, pionowo). Chcę zaimportować te SVG jako elementy do mojego layoutu, nanieść drobne zmiany i finalnie eksportować wszystko jako PDF gotowy do druku. Niestety napotykam problem bo importowany plik jest za duży. Jak to obejść aby było jak najbardziej automatycznie ?
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- DominusX
-
- Wylogowany
- Moderator
-
- Dominik z inkscape-tutorial.pl
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 63
3 dni 22 godzin temu #3287
przez DominusX
Replied by DominusX on topic Problem z importem SVG 300 DPI do dokumentu A3 w Inkscape i błędnym eksportem do
Załączniki:
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Forum
- Potrzebuję pomocy
Czas generowania strony: 0.074 s.