Aktualizaca

1 tydzień 6 dni temu #3239 przez ProfesjonalnyAmator
Aktualizaca was created by ProfesjonalnyAmator
Witam , ostatnio była jakaś aktualizacja i się niedobrze porobiło np mam jakiś element wewnątrz  elementu wszystko rozdzielone i rozgrupowane i nie za się tylko zaznaczyć tego elementu wewnątrz tylko oba elementy sie zaznaczają mimo że na ten zewnetrzny ani nie najechałem ani nie zaznaczyłem wcześniej też trzeba było zaznaczyć cały element żeby się zaznaczył , teraz wystarczy ledwo koniuszek zajechać i już cały sie zaznacza , jak zrobić żeby było wcześniej ?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

1 tydzień 6 dni temu #3240 przez DominusX
Replied by DominusX on topic Aktualizaca
A to na pewno nie jest kolejna grupa w tej grupie?

1 tydzień 6 dni temu #3241 przez ProfesjonalnyAmator
Replied by ProfesjonalnyAmator on topic Aktualizaca
nie bo patrzyłem chyba 10 razy czy jest rozgrupowane itp nawet nawet jak sam tworze te elementy i nie były jeszcze zgrupowane , a da rade zainstalować starszą wersje ?

3 dni 4 godzin temu #3244 przez ProfesjonalnyAmator
Replied by ProfesjonalnyAmator on topic Aktualizaca
mam inkscape na 3 laptopach i akurat na tym co mam w domu to sie tylko tak dzieje , da sie odinstalować żeby zapomniał wszystkie ustawienia i od nowa go zainstalować ? bo mam stara instalkę z 2023 roku , probowałem go odinstalować w menadzerze aplikacji ale nie wszystko sie odinstalowało bo jak zainstalowałem od nowa to były zapisane stare funkcje razem z ta denerwująca ?

15 godzin 46 minut temu #3247 przez DominusX
Replied by DominusX on topic Aktualizaca
Reinstalka nie nadpisze Ci danych. Robi się to inaczej:

Czas generowania strony: 0.092 s.