- Start
- Forum
- Forum inkscape-tutorial
- Potrzebuję pomocy
- Inscape wersja 1.3, problem z zapisaniem pliku w formacie DXF
- Forum
- Potrzebuję pomocy
Inscape wersja 1.3, problem z zapisaniem pliku w formacie DXF
- Monika
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 miesiąc 3 tygodni temu #3061
przez Monika
Replied by Monika on topic Inscape wersja 1.3, problem z zapisaniem pliku w formacie DXF
Załączniki:
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- DominusX
- Wylogowany
- Moderator
- Dominik z inkscape-tutorial.pl
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 63
9 miesiąc 3 tygodni temu - 9 miesiąc 3 tygodni temu #3062
przez DominusX
Replied by DominusX on topic Inscape wersja 1.3, problem z zapisaniem pliku w formacie DXF
Gdyby wszyscy byli tak responsywni jak Ty, to bym nam tu problemy szły do przodu znacznie szybciej
A co do pliku, to wygląda, że on się zapisuje. Zgadza się?
Odnośnie problemu, to już widać - pythonowkie biblioteki były problemem. Ogólnie Tutaj wchodzimy w jakieś dzikie dla mnie obszary. Możesz teraz googlować po prostu treść tych błędów. Może się okazać, że musisz zaktualizować pythona. Albo na przykład zainstalować jakąś określoną wersję. Powinnaś dać radę skopiować jakąś newralgiczną część tego błędu (ostatnią linijkę chyba wystarczy) i wrzucić w wyszukiwarkę. A ja rzecz jasna nie mam jak skopiować z obrazka
A co do pliku, to wygląda, że on się zapisuje. Zgadza się?
Odnośnie problemu, to już widać - pythonowkie biblioteki były problemem. Ogólnie Tutaj wchodzimy w jakieś dzikie dla mnie obszary. Możesz teraz googlować po prostu treść tych błędów. Może się okazać, że musisz zaktualizować pythona. Albo na przykład zainstalować jakąś określoną wersję. Powinnaś dać radę skopiować jakąś newralgiczną część tego błędu (ostatnią linijkę chyba wystarczy) i wrzucić w wyszukiwarkę. A ja rzecz jasna nie mam jak skopiować z obrazka
Ostatnia9 miesiąc 3 tygodni temu edycja: DominusX od.
- DominusX
- Wylogowany
- Moderator
Mniej
Więcej
9 miesiąc 3 tygodni temu #3063
przez DominusX
Replied by DominusX on topic Inscape wersja 1.3, problem z zapisaniem pliku w formacie DXF
Podpowiadają mi tutaj jeszcze jedno rozwiązanie - problemem mogą być polskie litery. Jak w nazwie, to usuń je z nazwy. Jak w treści, to zmień napisy na krzywe. Zwróć też uwagę, czy nie masz polskich znaków w nazwach warstw etc, labelkach itp.
- Monika
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 miesiąc 3 tygodni temu #3064
przez Monika
Replied by Monika on topic Inscape wersja 1.3, problem z zapisaniem pliku w formacie DXF
Dla mnie najważniejsze, że umiałam napisać jaki dokładnie mam problem, i że dzięki tobie udało mi się go rozwiązać
Teraz już pliki się zapisują, ale musiałam każdy element oddzielnie zamieniać na "Obiekt w ścieżkę" i teraz bez problemu plik się zapisuje.
Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi i pomoc:-) Pozdrawiam
Teraz już pliki się zapisują, ale musiałam każdy element oddzielnie zamieniać na "Obiekt w ścieżkę" i teraz bez problemu plik się zapisuje.
Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi i pomoc:-) Pozdrawiam
- DominusX
- Wylogowany
- Moderator
Mniej
Więcej
9 miesiąc 3 tygodni temu #3065
przez DominusX
Tutaj była praca zbiorowa, bo mnie jeszcze kolega wsparł
Najważniejsze, że działa.
Super
Najważniejsze, że działa.
Super
- Forum
- Potrzebuję pomocy
Czas generowania strony: 0.123 s.