- Start
- Forum
- Forum inkscape-tutorial
- Potrzebuję pomocy
- Szybka pomoc potrzebna - zrobienie logo
Szybka pomoc potrzebna - zrobienie logo
- traf10
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
7 lata 7 miesiąc temu #1799
przez traf10
Replied by traf10 on topic Szybka pomoc potrzebna - zrobienie logo
Nie sądź innych po sobie... Szukam po prostu osoby chętnej mi pomóc... Ja może będę mógł komuś pomóc w inny sposób. Tak ludzie czasami robią, ale tobie chyba to raczej obce zachowanie, skoro tak się wyrażasz. I proszę nie twórz tu kolejnych wpisów, skoro nie dotyczą opcji pomocy. Dziękuję.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- DominusX
- Wylogowany
- Moderator
- Dominik z inkscape-tutorial.pl
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 63
7 lata 7 miesiąc temu - 7 lata 7 miesiąc temu #1800
przez DominusX
Replied by DominusX on topic Szybka pomoc potrzebna - zrobienie logo
Wybacz, ale z mojej strony wygląda to jak próba wyłudzenia cudzej ciężkiej pracy. Lata pracy przy opanowywaniu narzędzi, poszerzeniu swojej wiedzy, ćwiczeń, konsultacji i zleceń to trochę za dużo, aby swój czas rozdawać innym ot tak. Prośba o pomoc jest wtedy kiedy chcesz wędkę, a nie rybę. Ostatnio spotkałem się z sytuacją, kiedy człowiek prowadzący bloga - ot tak, dokładający do sprawy, dla idei - miał logo i potrzebował tylko jego drobną przeróbkę. Praca trwała z 15 minut. Zrobiłem mu to od ręki, a on zapytał ile za to. Oczywiście nic go nie policzyłem, bo skoro on coś zrobił dla idei, to ja też mogę. Ty natomiast wchodzisz tutaj i próbujesz nas skłonić to zrobienia pracy na rzecz Twojej firmy bezpłatnie. Rozumiem co to znaczy rozpoczynać działalność gospodarczą. To wzięcie na siebie ryzyka i odpowiedzialności. Jeśli masz co do rynku uczciwe zamiary, to zapewne doskonale znasz wartość własnej pracy. Jeśli tak, to uszanuj także cudzą.
Ostatnia7 lata 7 miesiąc temu edycja: DominusX od.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czas generowania strony: 0.078 s.