Nie można opuścić trybu pełnoekranowego (v. 0.91)

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #587 przez Dorkass
Włączam tryb pełnoekranowy klikając F11 i tym samym klawiszem go wyłączam, ale kiedy w międzyczasie wejdę sobie we właściwości dokumentu aby np. wyłączyć cień lub otworzę dowolne okienko np. z warstwami, to już nie mogę tego trybu opuścić ani za pomocą F11, ani ESC ani poprzez menu Widok. Jedyne wyjście, to zamknięcie programu. Czy to jakiś bug?
Naprawdę bardzo to przeszkadza i praktycznie uniemożliwia korzystanie z tego trybu :(

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

9 lata 8 miesiąc temu #597 przez DominusX
Co mam Ci odpowiedzieć. W poprzednich wersjach działało... to 0.91. Niestety nie ma co oczekiwać normalnego działania :/

Wolałbym już, żeby ta wersja w ogóle nie wyszła. Może 0.92 uratuje honor.
Za tę wiadomość podziękował(a): Dorkass

9 lata 8 miesiąc temu #598 przez Dorkass
Czyli nie tylko ja mam ten problem? Jest to już gdzieś zgłoszone? Przynajmniej miałabym nadzieję, że może niedługo naprawią...

9 lata 8 miesiąc temu #599 przez mPuQ
Tak u mnie jest ten sam motyw! Poza tym, że otwieranie nowego dokumentu lub zapis istniejącego zamyka natychmiast okno programu!!! To jest bardziej uciążliwe. Ostatnia działająca wersja to była 0.91pre4 a później wyszło to COŚ!
Użyj Alt+Tab do przełączenia się w tryb pulpitu.

mPuQ
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #600 przez Dorkass
Dziękuję za poradę, ALT+TAB to jest to :)
Przy zapisie czy otwieraniu nowego dokumentu u mnie na szczęście się okno nie zamyka.

9 lata 8 miesiąc temu #603 przez mPuQ
Musimy sobie jakoś radzić z tym szczytowym osiągnięciem radzieckiej myśli technicznej!
Co ciekawe u mnie po kilku użyciach F11 oraz Alt+Tab Ink przeszedł w tryb okna, musiało biedactwo się namyśleć. :P
Jakiś błąd naprawił błąd...

mPuQ

Czas generowania strony: 0.139 s.