- Start
- Forum
- Forum inkscape-tutorial
- Potrzebuję pomocy
- Proszę o opinię
Proszę o opinię
- czarodziej
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #369
przez czarodziej
Proszę o opinię was created by czarodziej
Cześć, chciałbym bardzo prosić o opinię na temat bloga o nauce programu inkscape który zalożyla moja kolezanka.
Od zera do designera
To dopiero poczatek ale moze sie spodoba.
Ostatnia10 lata 7 miesiąc temu edycja: czarodziej od.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- Dorkass
- Wylogowany
- Platinum Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 36
10 lata 7 miesiąc temu #370
przez Dorkass
Replied by Dorkass on topic Proszę o opinię
Jak dla mnie wygląda na bardzo przydatny. Brakuje mi właśnie jakiejś polskiej strony, gdzie będzie więcej wskazówek i tutoriali dla najnowszej wersji w formie pisemnej. Kiedy szuka się czegoś konkretnego, to jednak łatwiej i przede wszystkim szybciej to znaleźć w poradniku tekstowym, niż video, gdzie w każdym filmiku omówione są różne szczegóły i ciężko spamiętać, w którym był ten drobiazg, którego akurat szukam. Gdyby to samo było w formie tekstowej, to można by użyć wyszukiwarki. Szkoda, że tutaj jest tak mało poradników tekstowych, a na forum gimpuj.info też nie ma zbyt wiele na temat Inka i do tego część tutoriali jest już dość przestarzała czy bez obrazków, a temat o podstawach w ogóle jest biedny.
Mam nadzieję, że blog będzie się szybko rozwijać. Trzymam kciuki
Mam nadzieję, że blog będzie się szybko rozwijać. Trzymam kciuki
- Owca
- Wylogowany
- Administrator
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 16
10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #374
przez Owca
Replied by Owca on topic Proszę o opinię
To prawda, że mało jest tutoriali tekstowych w sieci (w języku polskim), a zwłaszcza u nas na stronie. Będzie trzeba coś z tym zrobić.
Ale wracając do bloga, to faktycznie super, że powstał i mam nadzieję, ze zacznie wypełniać się treścią i będziemy mogli korzystać ze zgromadzonej wiedzy w min.
Jak będzie ciut więcej tutków na nim i pojawi się info o Autorce to z przyjemnością puścimy w świat info o blogu. Również można by nawiązać bliższą w współpracę. Bo czym więcej nas będzie tym lepiej dla fanów Inkscape w Polsce
Ale wracając do bloga, to faktycznie super, że powstał i mam nadzieję, ze zacznie wypełniać się treścią i będziemy mogli korzystać ze zgromadzonej wiedzy w min.
Jak będzie ciut więcej tutków na nim i pojawi się info o Autorce to z przyjemnością puścimy w świat info o blogu. Również można by nawiązać bliższą w współpracę. Bo czym więcej nas będzie tym lepiej dla fanów Inkscape w Polsce
Ostatnia10 lata 7 miesiąc temu edycja: Owca od.
Czas generowania strony: 0.080 s.