Proszę o opinię

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #369 przez czarodziej
Proszę o opinię was created by czarodziej
Cześć, chciałbym bardzo prosić o opinię na temat bloga o nauce programu inkscape który zalożyla moja kolezanka. Od zera do designera To dopiero poczatek ale moze sie spodoba.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

10 lata 7 miesiąc temu #370 przez Dorkass
Replied by Dorkass on topic Proszę o opinię
Jak dla mnie wygląda na bardzo przydatny. Brakuje mi właśnie jakiejś polskiej strony, gdzie będzie więcej wskazówek i tutoriali dla najnowszej wersji w formie pisemnej. Kiedy szuka się czegoś konkretnego, to jednak łatwiej i przede wszystkim szybciej to znaleźć w poradniku tekstowym, niż video, gdzie w każdym filmiku omówione są różne szczegóły i ciężko spamiętać, w którym był ten drobiazg, którego akurat szukam. Gdyby to samo było w formie tekstowej, to można by użyć wyszukiwarki. Szkoda, że tutaj jest tak mało poradników tekstowych, a na forum gimpuj.info też nie ma zbyt wiele na temat Inka i do tego część tutoriali jest już dość przestarzała czy bez obrazków, a temat o podstawach w ogóle jest biedny.
Mam nadzieję, że blog będzie się szybko rozwijać. Trzymam kciuki :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #374 przez Owca
Replied by Owca on topic Proszę o opinię
To prawda, że mało jest tutoriali tekstowych w sieci (w języku polskim), a zwłaszcza u nas na stronie. Będzie trzeba coś z tym zrobić.

Ale wracając do bloga, to faktycznie super, że powstał i mam nadzieję, ze zacznie wypełniać się treścią i będziemy mogli korzystać ze zgromadzonej wiedzy w min.

Jak będzie ciut więcej tutków na nim i pojawi się info o Autorce to z przyjemnością puścimy w świat info o blogu. Również można by nawiązać bliższą w współpracę. Bo czym więcej nas będzie tym lepiej dla fanów Inkscape w Polsce :woohoo:

Czas generowania strony: 0.080 s.