- Start
- Forum
- Forum inkscape-tutorial
- Ciekawe tutoriale
- Eksport .svg do .cdr
Eksport .svg do .cdr
- sp69
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 1 miesiąc temu #899
przez sp69
Eksport .svg do .cdr was created by sp69
Cześć,
istnieje sposób eksportu plików .svg do formatu .cdr? Mam drukarnię, która akceptuje tylko pliki Corela.
istnieje sposób eksportu plików .svg do formatu .cdr? Mam drukarnię, która akceptuje tylko pliki Corela.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
- DominusX
- Wylogowany
- Moderator
- Dominik z inkscape-tutorial.pl
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 63
9 lata 1 miesiąc temu #900
przez DominusX
Replied by DominusX on topic Eksport .svg do .cdr
Odpowiedź jest krótka - nie, niestety nie ma takiej możliwości. Wiąże się to z faktem, że Corel bardzo pilnuje swojego formatu, obejmuje go licencja. AI chyba również nie jest w stanie w nim zapisać. Zapytaj, czy drukarnia nie przyjmuje ewentualnie PDFów.
- mPuQ
- Wylogowany
- Moderator
- Nie jestem profesjonalistą, jestem entuzjastą!
9 lata 1 miesiąc temu #901
przez mPuQ
mPuQ
Replied by mPuQ on topic Eksport .svg do .cdr
Znalazłem coś takiego
SVG to CDR
ale osobiście nie podoba mi się pomysł wgrywania plików na nieznany serwer. Po drugie nigdy nie mamy pewności jaki będzie plik wynikowy, nie mając Corela nie można tego zweryfikować a drukarnia zrobi wydruk z tego co dostanie.
Drukarnia MUSI przyjmować pliki PDF bo to jest standardowy/domyślny format dokumentów!
Drukarnia MUSI przyjmować pliki PDF bo to jest standardowy/domyślny format dokumentów!
mPuQ
- sp69
- Autor
- Wylogowany
- New Member
Mniej
Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #902
przez sp69
Replied by sp69 on topic Eksport .svg do .cdr
Szkoda, że nie ma możliwości konwersji.
Na szczęście temat druku mam z głowy, okazało się, że mam znajomego, który ma drukarnię. Zlecenie przyjęte bez problemu.
Edit:
Właśnie zainstalowałem Xara Xtreme . Zaimportowałem .svg i wyeksportowałem do .ai
Tylko nie mam jak tego sprawdzić. Nie posiadam AI. Jeżeli ktoś próbował takiego rozwiązania to proszę napisać czy to działa. Jeżeli ktoś ma ochotę to mogę plik po konwersji załączyć tutaj i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Edit2: Czego ja napisałem ten wątek w tym dziale?... Przepraszam za bałagan.
Drukarnia MUSI [...]!
Na szczęście temat druku mam z głowy, okazało się, że mam znajomego, który ma drukarnię. Zlecenie przyjęte bez problemu.
Edit:
Właśnie zainstalowałem Xara Xtreme . Zaimportowałem .svg i wyeksportowałem do .ai
Tylko nie mam jak tego sprawdzić. Nie posiadam AI. Jeżeli ktoś próbował takiego rozwiązania to proszę napisać czy to działa. Jeżeli ktoś ma ochotę to mogę plik po konwersji załączyć tutaj i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Edit2: Czego ja napisałem ten wątek w tym dziale?... Przepraszam za bałagan.
Ostatnia9 lata 1 miesiąc temu edycja: sp69 od. Powód: Możliwość eksportu do ai?
Czas generowania strony: 0.228 s.