Po zapisaniu nie wyświetla się część obrazu

3 miesiąc 1 tydzień temu #1934 przez Tyntus
Witam, mam problem z zapisywaniem obrazu. Po zapisaniu, gdy otwieram plik .svg w inkscape wszystko jest na swoim miejscu. Jednak, gdy próbuję otworzyć plik innym programem, wyświetla się tylko jego część. Czym może być to spowodowane i jak to naprawić?

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

3 miesiąc 1 tydzień temu #1935 przez DominusX
Cześć, najprawdopodobniej część pracy jest poz obszarem arkusza. 

Spróbuj zrobić tak: zaznacz wszystko,  Plik > Właściwości dokumentu > rozwiń + dopasuj stronę do zawartości > dopasuj stronę do zawartości .

Zapisz i wtedy sprawdź.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

3 miesiąc 1 tydzień temu #1936 przez Tyntus
Niestety nie zadziałało 

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

3 miesiąc 1 tydzień temu #1937 przez DominusX
Wyślij projekt na bok AT inkscape-tutorial.pl. Rzucę okiem.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

3 miesiąc 1 tydzień temu - 3 miesiąc 1 tydzień temu #1938 przez Tyntus
  

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

3 miesiąc 1 tydzień temu #1939 przez DominusX
AT to @ w adresie mailowym, czyli bok@... itd.

Odnośnie problemu, to z jakichś powodów nie widać liter. Zaznacz litery Ścieżka > Obiekt na ścieżkę. I będzie załatwione, przy czym nie będziesz mógł już edytować liter z edytora tekstu.

Dodatkowo może Ci obciąć część projektów poza kartką, ale to patrz wcześniejszą radę. :)
The following user(s) said Thank You: Tyntus

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.243 s.